Huskekager på alle pleje- og aktivitetscentre | huskedagen.dk - Alzheimerforeningen

Huskekager på alle pleje- og aktivitetscentre

Hjælp os med at "slå et stort brød op" - så vi i forbindelse med Huskedagen bager og sælger Huskekager på alle landets pleje- og aktivitetscentre og samtidig skaber en hyggelig stund for beboere, pårørende og medarbejdere.

Inviter, bag, hyg og støt et godt formål
Det går i al sin enkelhed ud på at invitere pårørende, venner af huset, medarbejdere, frivillige mv. til at komme og købe og spise Huskekager sammen med beboerne på pleje/aktivitetscenteret i forbindelse med Huskedagen – for at huske på dem der glemmer og markere Huskedagen. Hernæst bager I kagerne – evt. sammen med nogle beboere - jeres gæster kommer og køber kager og hygger - og sammen støtter I et godt formål.

Hvornår
Huskedagen markeres i år d. 23. september ved Alzheimerforeningens Landsindsamling. I kan afholde arrangementet på dagen eller i ugen op til. 

Tilmeld jer her:

Når I tilmelder jer, får I pr. email leveret fortrykte invitationer, prisskilte og regnskabsark lige til at printe ud, så det er et nemt arrangement at afvikle.

Du kan også downloade materialet her: 
Invitation
Prisskilt A4
Prisskilt A5
Regnskab

Pengene fra salget af Huskekager på centrene indbetales på Alzheimerforeningens konto i Danske Bank; 9570 1188 7643 med noten "Huskekager - institutionens navn" senest den 30. september 2017.
 
På forhånd tusind tak for indsatsen.
 
Kontakt Vita Stensgård på 3341 0415 eller på mail vita@alzheimer.dk hvis du har spørgsmål eller kommentarer